x Teklif
kargobedava.jpg (105 KB)
Çerez Politikası ve Aydınlatma Metni

YEDİTEPE BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KVKK AYDINLATMA METNİ

 

YEDİTEPE BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili sizlere bilgi vermek amacıyla İşbu Aydınlatma Metnini hazırladık.

 

  1. Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmektedir?

 

KİMLİK

 

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak Stajyer

Veli / Vasi / Temsilci

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

KİMLİK


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi Çalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Erişim Yetkilerinin Yürütülmesi Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

İç Denetim/ Soruşturma / İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi Ücret Politikasının Yürütülmesi

Yabancı Personel Çalışma Ve Oturma İzni İşlemleri Yetenek / Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

İLETİŞİM

 

 

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak Tedarikçi Çalışanı Tedarikçi Yetkilisi

Ürün veya Hizmet Alan Kişi Veli / Vasi / Temsilci Ziyaretçi

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

İLETİŞİM


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

 

 

 

 

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin YürütülmesiBilgi Güvenliği Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin

YürütülmesiÇalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin YürütülmesiÇalışanlar İçin İş Akdi Ve

Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine GetirilmesiÇalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin YürütülmesiDenetim / Etik Faaliyetlerinin

YürütülmesiEğitim Faaliyetlerinin YürütülmesiErişim Yetkilerinin

YürütülmesiFaaliyetlerin Mevzuata Uygun YürütülmesiFinans Ve Muhasebe İşlerinin YürütülmesiGörevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesiİç Denetim/ Soruşturma / İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesiİletişim Faaliyetlerinin

Yürütülmesiİnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanmasıİş Faaliyetlerinin Yürütülmesi

/ Denetimiİş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesiİş Süreçlerinin

İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesiİş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin YürütülmesiMüşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin YürütülmesiMüşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin

YürütülmesiOrganizasyon Ve Etkinlik YönetimiPazarlama Analiz Çalışmalarının YürütülmesiPerformans Değerlendirme Süreçlerinin YürütülmesiReklam /

Kampanya / Promosyon Süreçlerinin YürütülmesiSaklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin YürütülmesiSosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin YürütülmesiSözleşme Süreçlerinin YürütülmesiVeri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini Yabancı Personel Çalışma Ve Oturma İzni İşlemleri

Yetenek / Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

LOKASYON

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan

Hissedar/Ortak

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

LOKASYON

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

ÖZLÜK

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak Stajyer

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

ÖZLÜK


 

 

 

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

 

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin YürütülmesiBilgi Güvenliği Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin

YürütülmesiÇalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin

YürütülmesiFinans Ve Muhasebe İşlerinin YürütülmesiFirma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesiİç Denetim/ Soruşturma / İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesiİnsan Kaynakları Süreçlerinin

Planlanmasıİş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimiİş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesiİş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik

Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

HUKUKİ İŞLEM

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan

Hissedar/Ortak

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

HUKUKİ İŞLEM

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

İç Denetim/ Soruşturma / İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

FİZİKSEL MEKAN GÜVENLİĞİ

 

 

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak

Potansiyel Ürün veya Hizmet Alıcısı Tedarikçi Çalışanı

Tedarikçi Yetkilisi

Ürün veya Hizmet Alan Kişi Ziyaretçi

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

FİZİKSEL MEKAN GÜVENLİĞİ

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

FİNANS


VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan

Hissedar/Ortak

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

FİNANS

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

Denetim / Etik Faaliyetlerinin YürütülmesiMal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin YürütülmesiMal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin YürütülmesiMal / Hizmet Satış Süreçlerinin YürütülmesiMal / Hizmet Üretim Ve Operasyon

Süreçlerinin YürütülmesiMüşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin YürütülmesiMüşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin

YürütülmesiOrganizasyon Ve Etkinlik YönetimiPazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Ücret Politikasının Yürütülmesi

MESLEKİ DENEYİM

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Stajyer

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

MESLEKİ DENEYİM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

 

 

Çalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi Çalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi Ücret Politikasının Yürütülmesi

Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Yetenek / Kariyer Gelişimi Faaliyetlerinin Yürütülmesi Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi Yönetim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

SAĞLIK BİLGİLERİ


 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak Stajyer

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

SAĞLIK BİLGİLERİ

 

 

 

 

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

 

 

 

Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin YürütülmesiÇalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin

YürütülmesiÇalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine

GetirilmesiÇalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin

YürütülmesiDenetim / Etik Faaliyetlerinin YürütülmesiFinans Ve Muhasebe

İşlerinin YürütülmesiGörevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesiİnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

CEZA MAHKUMİYETİ VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ

 

VERİ KONUSU KİŞİ GRUBU

Çalışan Adayı Çalışan Hissedar/Ortak Stajyer

İŞLENEN KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ

CEZA MAHKUMİYETİ VE GÜVENLİK TEDBİERLERİ

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

 

Çalışan Adayı / Stajyer / Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İç Denetim/ Soruşturma / İstihbarat Faaliyetlerinin Yürütülmesi İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

 

 

 

  1. Kişisel Verileriniz Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabilecektir? Kişisel verileriniz,
  • Yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, çalışanlar için iş akdi ve mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin

yerine getirilmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları’na,

  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş sağlığı ve güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi, talep ve şikayetlerin takibi, organizasyon ve etkinlik yönetimi ve mal/hizmet satın alma ve satış süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla Gerçek Kişiler veya Özel Hukuk Tüzel Kişileri’ne
    • Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, insan kaynakları süreçlerinin planlanması, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi ve sözleşme süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla İştirakler ve Bağlı Ortaklıklar’a,

aktarılabilecektir.

 

  1. Kişisel Verileriniz Ne Kadar Süre İle Saklanır?

Kişisel verileriniz, kanunda veya ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.

  1. İlgili Kişi Olarak Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız Nelerdir? Kişisel verilerinize ilişkin;
    • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
    • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
      • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
    • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
    • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
    • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
      • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini

talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
    • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına
  1. İlgili Kişi Olarak Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz? Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi

  • Geçerli bir kimlik belgesi ile bizzat YEDİTEPE BÜRO MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ şirketine başvurarak,
  • yeditepebüromakina@hs01.kep.tr adresine kayıtlı elektronik postanız ile dilekçenizi elektronik imza yada mobil imzanız ile imzalayarak göndererek,

Kullanabilirsiniz.

 

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda isim, soyisim, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası (başvuruda bulunan kişinin yabancı

olması halinde uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin

belgelendirilmesi (vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini

içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir. Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

Kurumumuza ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içinde cevaplanacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.